Showroom Ravelse Tegelwerken

U bent meer dan welkom in onze gloednieuwe showroom, dé bestemming voor het ontdekken en selecteren van hoogwaardige materialen. Zo kunt u bij ons terecht voor parquetvinyl (zeer opkomende trend), parquet, wood & stone, terrastegels en alle materialen voor de professional en de doe-het-zelver. Voor keramische vloer -en wandtegels verwijzen we u graag door naar onze vaste toonzaalpartners.

Na het maken van een afspraak , staan wij klaar om u te begeleiden bij het maken van weloverwogen beslissingen. Wij begrijpen dat de keuze van materialen een belangrijke rol speelt in het creëren van een stijlvolle en duurzame leefomgeving. Daarom bieden wij niet alleen de beste producten, maar delen we ook graag ons vakmanschap en kennis om ervoor te zorgen dat uw project een succes wordt.


Terrastegels

Bekijk ons breed gamma aan keramische terrastegels. Je kan deze bij ons bekijken in de buitenlucht, ineens waar ze horen!

10

Vinyl

In samenwerking met het merk Lamett kan u bij ons terecht voor

  • Parquetvinyl
  • Parket
  • Wood & Stone
27

Materiaal

Bij ons kan je ook terecht voor al het materiaal dat je nodig hebt bij vloer -en tegelwerken. Getest en goedgekeurd door onze eigen vakmannen!

36

Keramische vloer -en wandtegels

Hiervoor verwijzen we jullie graag door naar één van onze vast toonzaalpartners.

Bij hen kan je het ruime aanbod bekijken en een keuze op maat maken.

U kan de gemaakte keuze aan ons laten bezorgen, wij voorzien graag de levering en plaatsing!

Aesthetic Minimalist Opening Hours List For Instagram Post 2
We raden u aan een afspraak te maken voor u langskomt in onze showroom. Dit kan zowel telefonisch als per mail.


Andere tijdstippen mogelijk, enkel met afspraak!