Mozaïek op vloer of wand

Je interieur afwerken met mozaïekbekleding? Mozaïektegels of losse steentjes op vloer of wand zijn een streling voor het oog. Ze maken een ruimte speels en avontuurlijk, goed voor ontelbare toepassingen zoals in badkamers, keukens, wellnessruimtes en veel meer. Op vlak van kleur en uitvoering kan je met mozaïek alle kanten uit. Ons team zorgt voor een plaatsing met oog voor detail.

Kunstige mozaïektegel of losse steentjes

Ravelse Tegelwerken plaatst mozaïek op vloeren en muren. Je hebt de keuze uit kunstige mozaïektegels of losse steentjes. Handig zijn ook de mozaïekmatjes, die we in één keer op de muur kunnen aanbrengen. Of je nu kiest voor mozaïektegels of losse steentjes, wij zorgen voor de perfecte afwerking.

Weet je nog niet goed wat kiezen? Laat je alvast inspireren door enkele soorten mozaïek:

  • Glasmozaïek – Heldere kleuren, groot onderhoudsgemak en slijtvastheid, vaak gebruikt in vochtige ruimtes.
  • Keramisch mozaïek – Verkrijgbaar in vele vormen en kleuren, uiterst slijtvast en onderhoudsvriendelijk, ideaal voor ruimtes die vlugger vuil worden.
  • Natuurstenen mozaïek – Geeft een stoer karakter af aan ruimtes, met z’n kiezels, stroken leisteen, marmerscherven, Chinese hardsteen enz.

Laat je informeren

Bij Ravelse Tegelwerken gaan we voor de juiste aanpak. Daarom raden wij aan om ons eerst te contacteren voor u een keuze gaat maken bij één van onze vaste en vertrouwde toonzaal partners of voor u onze showroom bezoekt.