Mozaïek op vloer of wand

Je interieur afwerken met mozaïekbekleding? Mozaïektegels of losse steentjes op vloer of wand zijn een streling voor het oog. Ze maken een ruimte speels en avontuurlijk, goed voor ontelbare toepassingen zoals in badkamers, keukens, wellnessruimtes en veel meer. Op vlak van kleur en uitvoering kan je met mozaïek alle kanten uit. Ons team zorgt voor een plaatsing met oog voor detail.

Mozaiek Vloer

Kunstige mozaïektegel of losse steentjes

Ravelse Tegelwerken plaatst mozaïek op vloeren en muren. Je hebt de keuze uit kunstige mozaïektegels of losse steentjes. Handig zijn ook de mozaïekmatjes, die we in één keer op de muur kunnen aanbrengen. Of je nu kiest voor mozaïektegels of losse steentjes, wij zorgen voor de perfecte afwerking.

Weet je nog niet goed wat kiezen? Laat je alvast inspireren door enkele soorten mozaïek:

  • Glasmozaïek – Heldere kleuren, groot onderhoudsgemak en slijtvastheid, vaak gebruikt in vochtige ruimtes.
  • Keramisch mozaïek – Verkrijgbaar in vele vormen en kleuren, uiterst slijtvast en onderhoudsvriendelijk, ideaal voor ruimtes die vlugger vuil worden.
  • Natuurstenen mozaïek – Geeft een stoer karakter af aan ruimtes, met z’n kiezels, stroken leisteen, marmerscherven, Chinese hardsteen enz.

Laat je informeren

Contacteer eerst Ravelse Tegelwerken vooraleer je vloeren en tegels kiest. Zo ben je zeker van de beste kwaliteit en maximale onderhoudsvriendelijkheid!