Van betonplaat tot afgewerkte vloer

Kwaliteitsvolle vloer- en tegelwerken op maat van ieder project. Vakkundig uitgevoerd en netjes afgewerkt door vloerders en tegelzetters met jarenlange ervaring. Zo kennen klanten Ravelse Tegelwerken. Doorheen de jaren hebben wij onze expertise en diensten steeds uitgebreid. Het resultaat is een uiterst compleet gamma op vlak van vloer- en wandbekleding voor bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland.

Kleine vloer- of tegelwerken? Het vloeren of betegelen van luxeappartementen en projecten van aannemers? Op onze plaatsers en ondersteunende diensten kan je rekenen, voor elke klus!

Ontwerp Zonder Titel 2023 02 13 T144534 113

Vloeren en tegels voor nieuwbouw

Al bijna 40 jaar zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van vloeren en tegels voor nieuwbouw. We werken hiervoor samen met professionele groothandelaars die net zoals wij enkel voor de beste kwaliteit gaan. Ze bieden een ruime keuze aan hoogwaardige materialen mét gericht advies. Wat je wensen ook zijn, je vindt hier zeker de vloer- en wandtegels die je voor ogen hebt. Wij zorgen voor de perfecte plaatsing.

Vloer- en tegelwerken voor renovatie

Ook voor vloeren en tegels binnen renovatieprojecten ben je bij ons aan het juiste adres. Kwaliteit en service zijn voor elke renovatie wederom ons handelsmerk, dat ervaar je snel genoeg. We evolueren mee met de markt en de vragen van onze klant. Helemaal in zijn keramische tegels XXL voor vloer en wand, absoluut een topper in ons gamma. Maar er is nog zoveel meer te ontdekken…

Laat je informeren

Bij Ravelse Tegelwerken gaan we voor de juiste aanpak. Daarom raden wij aan om ons eerst te contacteren voor u een keuze gaat maken bij één van onze vaste en vertrouwde toonzaal partners of voor u onze showroom bezoekt.