Je trap betegelen

Kies voor een duurzame trap, laat je trap betegelen! Ravelse Tegelwerken bekleedt je trappen binnen en buiten met keramische tegels, natuursteen, marmer of andere slijtvaste en onderhoudsvriendelijke traptegels en materialen. Wij creëren een trap op maat van je woning of project, volgens jouw budget.

We luisteren graag naar je wensen en zijn je partner voor het betegelen van je trap, zowel bij nieuwbouw als renovatie. Een geslaagd eindresultaat, wij zorgen ervoor!


Wist u dat wij ook traptreden maken van uw tegels?


8A5568D5 B212 4A8E B8D9 Ade90E01D318

Natuurstenen trap

Naast keramische traptreden is natuursteen een populaire bekleding voor trappen. Verschillende natuursteensoorten lenen zich voor trappen. Denk aan:

  • Marmer
  • Graniet
  • Blauwe steen
  • Composiet
  • Enz.

Iedere steensoort heeft zijn eigen kleur en exclusieve uitstraling. Natuursteen kan gepolijst, geborsteld, geschuurd of gezandstraald worden. Voor kantoren en publieke gebouwen adviseren wij een antislipbehandeling. Onze toonzaal partners staan je hier graag in bij!

Laat je informeren

Bij Ravelse Tegelwerken gaan we voor de juiste aanpak. Daarom raden wij aan om ons eerst te contacteren voor u een keuze gaat maken bij één van onze vaste en vertrouwde toonzaal partners of voor u onze showroom bezoekt.