Ravelse Tegelwerken plaatst de mooiste vloer- en wandbekleding

Waar je ook over de vloer komt… mooie vloer- of wandbekleding valt meteen op. Denk daarom goed na over je eigen vloer en tegels. Je vloeren, wanden en terrassen op hun best, Ravelse Tegelwerken maakt het waar. Wij zijn je professionele vloerders voor allerhande vloer- en tegelwerken. Al bijna 40 jaar en met de tweede generatie aan zet zijn wij de specialist voor nieuwbouw en renovatie.

Vloeren leggen en tegels plaatsen doen wij in opdracht van particulieren en aannemers in regio Turnhout en ver daarbuiten. En zo kom je onze professionele plaatsingsdienst tegen in België, Nederland en zelfs in het buitenland. Want onze service, jarenlange ervaring en verfijnde afwerking vallen in de smaak.

Collage

Alle soorten vloeren en tegels

Ravelse Tegelwerken is je partner voor alle soorten vloeren en tegels op maat van je woning of project. Kleine of grote vloer- en tegelwerken, totaalprojecten? We staan voor je klaar, met een zeer divers aanbod. Van vloeren en tegels in keramiek, natuursteen, parket en laminaat tot terrastegels, bekleding voor wanden, trappen, badkamers en veel meer. Ook het plaatsen van isolatie, spuiten van PUR en chapewerken behoren tot de mogelijkheden, net als breekwerk en sanitaire voorzieningen bij verbouwingen.

Natuursteen Detail

Onze aanpak

Vloeren leggen en tegels plaatsen, dat laat je best over aan onze vakmannen. Samenwerken gaat zo.

  1. Op zoek naar tegels of een nieuwe vloer?
  2. Contacteer Ravelse Tegelwerken.
  3. Bij nieuwbouw maken we een prijsofferte op basis van de plannen.
  4. Bij renovatie komt onze zaakvoerder Hans Mostmans langs voor inschatting van de werken.
  5. Onze partners geven u een persoonlijke begeleiding in de toonzalen.
  6. Jij maakt je keuze, eventueel inclusief plinten, raamtabletten enz.
  7. We maken de planning op en komen langs voor de plaatsing, inclusief propere afwerking.

Laat je informeren

Contacteer eerst Ravelse Tegelwerken vooraleer je vloeren en tegels kiest. Zo ben je zeker van de beste kwaliteit en maximale onderhoudsvriendelijkheid!