Ravelse Tegelwerken plaatst de mooiste vloer- en wandbekleding

Waar je ook over de vloer komt… mooie vloer- of wandbekleding valt meteen op. Denk daarom goed na over je eigen vloer en tegels. Je vloeren, wanden en terrassen op hun best, Ravelse Tegelwerken maakt het waar. Wij zijn je professionele vloerders voor allerhande vloer- en tegelwerken. Al bijna 40 jaar en met de tweede generatie aan zet zijn wij de specialist voor nieuwbouw en renovatie.

Vloeren leggen en tegels plaatsen doen wij in opdracht van particulieren en aannemers in regio Turnhout en ver daarbuiten. En zo kom je onze professionele plaatsingsdienst tegen in België, Nederland en zelfs in het buitenland. Want onze service, jarenlange ervaring en verfijnde afwerking vallen in de smaak.

Whats App Image 2022 01 31 At 11 14 31

Alle soorten vloeren en tegels

Ravelse Tegelwerken is je partner voor het leveren en plaatsen van alle soorten vloeren en tegels op maat van je woning of project. Kleine of grote vloer- en tegelwerken, totaalprojecten? We staan voor je klaar. Van vloeren en tegels in keramiek, natuursteen, parket en laminaat tot terrastegels, bekleding voor wanden, trappen, badkamers en veel meer. Ook het plaatsen van isolatie, spuiten van PUR en chapewerken behoren tot de mogelijkheden, net als breekwerk en sanitaire voorzieningen bij verbouwingen.

Onze aanpak

Vloeren leggen en tegels plaatsen, dat laat je best over aan onze vakmannen. Onze manier van werken:

  1. Op zoek naar tegels of een nieuwe vloer?
  2. Contacteer Ravelse Tegelwerken
  3. Bij renovatie komt onze zaakvoerder Hans Mostmans graag ter plaatsen om een inschatting van de werken te maken.
  4. Bij nieuwbouw maken we een prijsofferte op basis van de plannen.
  5. We raden u aan een keuze/afspraak te maken bij één van onze vaste en vertrouwde toonzaal partners.
  6. Jij maakt je keuze, eventueel inclusief plinten, raamtabletten enz.
  7. We maken de planning op en komen langs voor de plaatsing, inclusief propere afwerking.


Laat je informeren

Bij Ravelse Tegelwerken gaan we voor de juiste aanpak. Daarom raden wij aan om ons eerst te contacteren voor u een keuze gaat maken bij één van onze vaste en vertrouwde toonzaal partners of voor u onze showroom bezoekt.