Badkamertegels en vloeren

De badkamer is vandaag veel meer dan een natte ruimte, en dat mag gerust blijken uit de badkamertegels en vloer. In de badkamer komen functionaliteit, hygiëne en esthetiek samen. Het mag er aangenaam vertoeven zijn en daar dragen knappe en duurzame badkamertegels zeker toe bij.

Ravelse Tegelwerken is gespecialiseerd in het plaatsen van badkamertegels op vloeren, wanden en in douches in allerlei uitvoeringen. Samen kijken we welk materiaal het beste bij je project en budget past.

Dscf5576 Home Sweet Home Nick Cannaerts

Badkamer renoveren

Je badkamer renoveren? Onze vakmannen helpen graag met de renovatiewerken in je badkamer, inclusief breekwerk, sanitaire voorzieningen en het betegelen van je badkamer.

Keramische tegels bijvoorbeeld zijn erg in trek voor badkamers: eenvoudig te reinigen, waterdicht en verkrijgbaar in een waaier aan kleuren en formaten. Een grote ruimte? Dan moet je absoluut ons gamma keramische tegels XXL voor vloer en badkamerwand overwegen. Een speelse toets toevoegen? Dan zijn mozaïeksteentjes misschien wel iets voor jou!

Badkamer Betegeling

Hoe kies je de perfecte badkamertegel?

Nieuwbouw of renovatie, grote of kleine oppervlakken… er is voor elke badkamer een geschikte tegel of vloer. Hier enkele aanraders om rekening mee te houden bij het kiezen van badkamertegels:

 • Je persoonlijke voorkeur

  Je moet de vloer of tegels vooral mooi vinden.

 • Je levensstijl

  Onderhoudsvriendelijke keramische tegels kunnen tegen een stootje.

 • Totaalconcept

  Zorg voor een homogeen geheel met andere vloeren in huis.

 • Onderhoud

  Wil je minder snel vlekken? Kies een vloer met schakeringen.

Vraag naar de mogelijkheden voor badkamervloer!

Laat je informeren

Contacteer eerst Ravelse Tegelwerken vooraleer je vloeren en tegels kiest. Zo ben je zeker van de beste kwaliteit en maximale onderhoudsvriendelijkheid!