Badkamertegels en vloeren

De badkamer is vandaag veel meer dan een natte ruimte, en dat mag gerust blijken uit de badkamertegels en vloer. In de badkamer komen functionaliteit, hygiëne en esthetiek samen. Het mag er aangenaam vertoeven zijn en daar dragen knappe en duurzame badkamertegels zeker toe bij.

Ravelse Tegelwerken is gespecialiseerd in het plaatsen van badkamertegels op vloeren, wanden en in douches in allerlei uitvoeringen.

Dscf5576 Home Sweet Home Nick Cannaerts

Badkamer renoveren

Je badkamer renoveren? Onze vakmannen helpen graag met de renovatiewerken in je badkamer, inclusief breekwerk, sanitaire voorzieningen en het betegelen van je badkamer.

Ook in de badkamer kan er voor verschillende soorten aan materiaal gekozen worden. Denk maar aan keramische tegels, keramische XXXL platen, mozaïek, steenstrips maar ook natuursteen is mogelijk. Onze toonzaal partners bekijken graag met jou wat het beste bij u past!

Hoe kies je de perfecte badkamertegel?

Nieuwbouw of renovatie, grote of kleine oppervlakken… er is voor elke badkamer een geschikte tegel of vloer. Hier enkele aanraders om rekening mee te houden bij het kiezen van badkamertegels:

 • Je persoonlijke voorkeur

  Je moet de vloer of tegels vooral mooi vinden.

 • Je levensstijl

  Onderhoudsvriendelijke keramische tegels kunnen tegen een stootje.

 • Totaalconcept

  Zorg voor een homogeen geheel met andere vloeren in huis.

 • Onderhoud

  Wil je minder snel vlekken? Kies een vloer met schakeringen.

Laat je informeren

Bij Ravelse Tegelwerken gaan we voor de juiste aanpak. Daarom raden wij aan om ons eerst te contacteren voor u een keuze gaat maken bij één van onze vaste en vertrouwde toonzaal partners of voor u onze showroom bezoekt.