Tegels en vloeren voor ieder project

Ravelse Tegelwerken is de tegel- en vloerspecialist van Turnhout en Vlaanderen (provincie Antwerpen), zowel voor nieuwbouw als renovatie. Klop gerust bij ons aan voor totaalprojecten en de plaatsing van vloeren en tegels in appartementsgebouwen, woningen of kleine ruimtes. Bij ons kan je terecht voor al je vloer- en tegelwerken, inclusief isolatie, chape en meer.

Samen met onze partners bieden we een zeer groot gamma vloer- en wandtegels in allerlei uitvoeringen. Keramiek, natuursteen, hout of andere muur- en wandbekleding… we bieden praktische en prachtige interieuroplossingen voor ieder budget.

Xxl Tegels

Keramische tegels XXL

We zijn sterk in het plaatsen van keramische vloer- en wandtegels voor binnen en buiten. Het neusje van de zalm is de keramische tegel XXL of grote keramische plaat met afmetingen tot 3,20 m op 1,60 m. Op je vloer of wand is dit pure klasse. Keramische tegels kunnen trouwens tegen een stootje en scoren uitstekend op vlak van onderhoudsvriendelijkheid. De platen worden op maat gemaakt, in de zagerij versneden en volledig afgewerkt geleverd, klaar voor plaatsing. Geen zaagwerk meer op de werf!

Tegels

Hoe kies je de perfecte tegels of vloer?

Nieuwbouw of renovatie, grote of kleine oppervlakken… tegels en vloeren weerspiegelen altijd de sfeer van de ruimte. Goed kiezen is dus de boodschap. Maar hoe kies je de perfecte vloer- en wandtegels, want het aanbod is enorm? Hou rekening met:

  • Je persoonlijke voorkeur - Als je vloeren of tegels niet mooi vindt, wordt het niks.
  • Je levensstijl - Heb je kinderen? Overweeg super onderhoudsvriendelijke keramische tegels.
  • De grootte van de ruimte(s) - Plaats in kleine kamers bijvoorbeeld lange tegels in de breedte geplaats zo toont de ruimte groter .
  • Plaats in functie van de uitzetvoegen en spanningen van de vloerplaat.
  • Het totaalconcept - Overal in je huis of appartement nieuwe vloer nodig? Mix, match en zorg voor een homogeen geheel.
  • Schoonmaak en onderhoud - Wil je minder snel vlekken? Kies een vloer met schakeringen en structuur.
  • Enz.

Ons team adviseert je graag bij je keuze!

Laat je informeren

Contacteer eerst Ravelse Tegelwerken vooraleer je vloeren en tegels kiest. Zo ben je zeker van de beste kwaliteit en maximale onderhoudsvriendelijkheid!