Chapewerken

De perfecte vloer vraagt om kwaliteitsvolle chape en een stabiele ondergrond. Ravelse Tegelwerken komt graag ter plaatse om het plaatsen van vloer en tegels zorgvuldig voor te bereiden. We hebben al het materiaal om verse chape aan te voeren in welke ruimte dan ook.

Er zijn verschillende manieren om te chapen en vloerisolatie te plaatsen. Lijmen op harde chape? In de chape vloeren? Het kan allemaal. Samen bekijken we welke oplossing het beste voor jouw situatie past.

03342Ff8 2Daf 44C2 B79C Da29F6612042

Vloerisolatie

Chape gaat hand in hand met isoleren. We werken met traditionele vloerisolatie of met PUR. De uitvoering met traditionele vloerisolatie gaat als volgt:

  • Met chape uitvullen van de leidingen voor de technieken.
  • Isoleren met vaste isolatiepanelen met PE-folie.
  • Afwerken met chape en vloer.

PUR

Liever isoleren met PUR? Dan kies je voor een polyurethaan isolatieschuim met een bijzonder hoge isolatiewaarde. Alle hoeken en openingen worden met PUR bedekt. Je vermijdt koudebruggen en energieverlies. Zo plaatsen we PUR:

  • De ondergrond wordt altijd eerst gestofzuigd om een perfecte hechting te bekomen.
  • Uitvullen en isoleren met ter plaatse gespoten PUR in lagen van max. 3cm om latere verzakking te voorkomen.
  • Leggen van chape en vloer.

Laat je informeren

Bij Ravelse Tegelwerken gaan we voor de juiste aanpak. Daarom raden wij aan om ons eerst te contacteren voor u een keuze gaat maken bij één van onze vaste en vertrouwde toonzaal partners of voor u onze showroom bezoekt.