Steenstrips voor binnen en buiten

Geef je muren een make-over met kwaliteitsvolle steenstrips, geplaatst door Ravelse Tegelwerken! Steenstrips worden uit originele gevelstenen gezaagd en bieden het uitzicht van fijn metselwerk. Omwille van de snelle plaatsing en diverse uitvoeringsmogelijkheden, zijn ze de perfecte gevel- en wandbekleding voor zowel binnen als buiten.

Steenstrips aan de muren geven een woning of appartementen een uniek karakter, en dit in elke gewenste stijl, rustiek of modern, ... voor ieder wat wils!

C551028F 63C1 47B2 9323 8608384Eeaff

Renoveren met steenstrips

Gevels, muren en wanden met steenstrips bekleden kan zowel bij nieuwbouw als renovatie. Bijzonder populair is gevelrenovatie met steenstrips. Deze gevelbekleding kan direct op de gevel of op isolatiepanelen worden aangebracht. Het geheel vormt de ideale isolatieschil rondom de woning. Zie hier een foto van 'Turnova' waar wij de steenstrips vakkundig plaatsten!

Ook het plaatsen van steenstrips op binnenmuren is een geweldig plan, zeker als je een strakke, industriële look wil creëren. Kan perfect in huis of op kantoor.

De voordelen

Steenstrips zijn door hun sterke eigenschappen een echte aanrader. Ontdek hier alvast enkele voordelen.

  • Innovatief & esthetisch - Steenstrips zijn er in allerlei texturen en vormen. Het is eens iets anders.
  • Ruimtewinst - Dankzij de beperkte dikte van steenstrips verlies je geen ruimte.
  • Snelle plaatsing - Professionals kunnen steenstrips op maat zagen en makkelijk hanteren. Je gevelbekleding is dus zo geplaatst.

Je kan steeds bij ons team terecht met je vragen over steenstrips!

Laat je informeren

Bij Ravelse Tegelwerken gaan we voor de juiste aanpak. Daarom raden wij aan om ons eerst te contacteren voor u een keuze gaat maken bij één van onze vaste en vertrouwde toonzaal partners of voor u onze showroom bezoekt.