Steenstrips voor binnen en buiten

Geef je muren een make-over met kwaliteitsvolle steenstrips, geplaatst door Ravelse Tegelwerken! Steenstrips worden uit originele gevelstenen gezaagd en bieden het uitzicht van fijn metselwerk. Omwille van de snelle plaatsing en diverse uitvoeringsmogelijkheden, zijn ze de perfecte gevel- en wandbekleding voor zowel binnen als buiten.

Steenstrips aan de muren geven een woning of appartementen een uniek karakter, en dit in elke gewenste stijl. Rustiek of modern, wij hebben het voor je.

619Cae89 1372 4Af6 8104 Ecb3F9367E0C

Renoveren met steenstrips

Gevels, muren en wanden met steenstrips bekleden kan zowel bij nieuwbouw als renovatie. Bijzonder populair is gevelrenovatie met steenstrips. Deze gevelbekleding kan direct op de gevel of op isolatiepanelen worden aangebracht. Het geheel vormt de ideale isolatieschil rondom de woning.

Ook het plaatsen van steenstrips op binnenmuren is een geweldig plan, zeker als je een strakke, industriële look wil creëren. Kan perfect in huis of op kantoor.

Steenstrip Muur

De voordelen

Steenstrips zijn door hun sterke eigenschappen een echte aanrader. Ontdek hier alvast enkele voordelen.

  • Innovatief & esthetisch - Steenstrips zijn er in allerlei texturen en vormen. Het is eens iets anders.
  • Ruimtewinst - Dankzij de beperkte dikte van steenstrips verlies je geen ruimte.
  • Snelle plaatsing - Professionals kunnen steenstrips op maat zagen en makkelijk hanteren. Je gevelbekleding is dus zo geplaatst.

Je kan steeds bij ons team terecht met je vragen over steenstrips!

Laat je informeren

Contacteer eerst Ravelse Tegelwerken vooraleer je vloeren en tegels kiest. Zo ben je zeker van de beste kwaliteit en maximale onderhoudsvriendelijkheid!